19. toukokuuta 2015

1v ja pöytätavat

Esikoisen kanssa en muista ruokailun olleen näin sotkuista puuhaa. Poika on aivan mahdoton ruokapöydässä, jos silmä välttää. Tässä kuvasarja tältä päivältä. Ymmärtänette, että siivouspuuhaa riittää..

Onko kellään muulla tällaista? Miten olette vähentäneet omaa siivoustyötä? Me hommasimme Ikean helposti puhdistettavan syöttötuolin ja toimistotuolin alustan syöttötuolin alle. Olisiko jollakin antaa joitain muita hyviä vinkkejä?

4 kommenttia:

 1. Haha, voi ei! Ei ole kyllä antaa vinkkejä, tulin vaan antamaan sympatiani :D Mä oon ihan helisemässä ton meidän puisen syöttötuolin kanssa, kun siitä on niin vaikea putsata puuroa sun muuta. Itseä ärsyttää kuitenkin eniten se, että kaikki vaatteet menee niin nopeesti tahraisiksi. Kun ei aina jaksaisi riisua vaippasilleenkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nelli! Kai nämä on näitä pojat on poikia -juttuja! Kallis puusyöttötuoli vaihtui Ikean halvimpaan :) ja pyykkiä kertyy melko paljon täälläkin!

   Poista
 2. Murmulta ja Papilta vinkki, että poika syö joko alasti tai kuravaatteet päällä. Ja tuolin alle riittävillä reunoilla varustettu kaukalo.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!