28. elokuuta 2015

Suunpielet ylöspäin

Tämä viikonvaihde kuluu juhlinnan merkeissä. Nuorin siskoni täytti tänään 23 vuotta. Alkuillasta kävimme ilahduttamassa siskon kavereita koko perheen voimin lapsiperheen metkuilla. Äitiii, tuu pyyhkii! Ja niin edelleen. Loppuillaksi jäin yksin juhlimaan miehen poistuessa sokerihumalassa huutavan autolastin kanssa kotiin. Osa kavereista saapui paikalle vasta iltakymmenen aikaan, parhaaseen juhlatunnelmaan, kun minä tallustelin jo kotiin kuutamossa. 


Oli varsin mielenkiintoista kuunnella parikymppisten juttuja. Hieman erilaisia ja pirteänpiä kuin samassa elämäntilanteessa olevien lapsiperheen vanhempien. Nuo ajat olen jo tyystin unohtanut! Osa oli vanhoja oppilaitani. Välillä pöydässä juteltiin inttijuttuja. Hohhoijaa, niihin sain aikoinaan todellisen yliannostuksen, kuten varmasti kaikki naiset. Mutta päällimmäisenä jäi mieleen nuorten ilo, joka sai väkisinkin omat suunpieletkin ylöspäin. Tekipä hyvää! Kuten myös siskon pöytä notkollaan olleet herkut! 
2 kommenttia:

  1. Hei. Minusta blogisi ansaitsee Liebster Awardin! Sinut on siis haastettu! https://mirvanmenomatkat.wordpress.com/2015/08/30/blogimatkalla-mika-ihmeen-liebster-award/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!