30. elokuuta 2015

Metsäsynttärit

Puoli vuotta sitten pikkuneitimme ilmoitti hänen toiveensä 4-vuotissynttäreistään:
 • ne järjesteään metsässä
 • hän itse pukeutuu leppäkertuksi ja
 • haluaa itse leipoa juhliinsa pullaa


Ja mitä tyttö toivoo, niin äitihän toteuttaa... Tänään tuo päivä koitti kaverisynttäreiden merkeissä Isoäidin metsässä. Metsään johti ilmapallokuja, lahjat kiinnitettiin puuhun roikkumaan odottamaan kaikkia vieraita saapuvaksi paikalle, juhlissa syötiin mm. karhun korvia, ilveksen tassuja ja sammakon kutua (popcornia ei muuten saanut värjättyä elintarvikevärillä vihreäksi). Juotava löytyi "pienestä lammesta". Jokaisella oli lammessa ämpäri, jossa oli vähän keksejä, pillimehu ja oma pieni kakku. Pilttipurkki on monikäyttöinen. Viime vuonna ne toimivat juhlissa mehulaseina, nyt kakkukippoina.

Taikametsä oli täynnä ihania pikkuörkkejä. Kiitos vieraille ihanista lahjoista!

8 kommenttia:

 1. Aivan upea idea ja toteutus :) Ja niin nätti päivänsankari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kiitos! Oli kyllä ihana aamupäivä!

   Poista
 2. Ihanan näköiset synttärit! Erilaiset synttärit mitkä varmasti muistetaan. Ihana leppis :)

  Löysin juuri blogiisi ensi kertaa, kiva niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, tervetuloa lukijaksi!
   Parasta näissä synttäreissä oli aurinkoisen ilman ja ystävien lisäksi se, että lapsi itse toivoi juuri tällaisia maanläheisiä juhlia, eikä prinsessahömpötystä. Nekin ovat ihan kivoja, mutta tosiaan häviävät ehkä massaan. Synttäreiden kilpavarustelu on lähtenyt vähän käsistä, tällainen yksinkertainenkin on oikein mieluisaa lapsista!

   Poista
 3. Oi miten mahtavat juhlat! Nähdään viikon päästä vähän erilaisten synttärien merkeissä :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva toteutus 4 vuotiaan synttäreille, ja kuten sanot hänen toiveitaan mukaillen. Hyvät ideat olit keksinyt metsäjuhlintaan. Lapset muistavan varmasti tämänkaltaisen, hyvällä tavalla ainutlaatuisen juhlan pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän tällainen vähän miettimistä, järjestelyä ja roudaamista vaati. Mutta uskon, että helpommalla pääsin kuin kotijuhlissa. Ainakin siivouksen osalta.

   Poista

Kiitos kommentistasi!