12. elokuuta 2015

Helsinki City Triathloniin valmistautumisesta

Helsinki City Triathlon lähestyy. Minun valmistautuminen on ollut vähän mitä on. Olen juossut ehkä yhden puolen tunnin lenkin viikkoon, samoin pyöräillyt pari kertaa viikossa 2x vartin pätkän. Uinut en ole lainkaan. Saa nähdä mitä tällä valmistautumisella siis tulee. Ei ole vain huvittanut tehdä pitkiä kestävyyslenkkejä ja juosten se ei polvieni takia ole edes mahdollista. Onneksi ei ole tavoitteetkaan korkealla. Olen toki jumpannut muuta, kuten sauvakävellyt, loikkinut ja tehnyt lihaskuntotreeniä. Olen myös käynyt tutustumassa uimastadioniin pellehyppyjen merkeissä, siis katsomon puolella ja miettinyt jo vähän tavaroita, mitä pitää pakata mukaan. 

Aamuhölköttelyä Krakovassa.
Valmistautumislista kilpailuun on pitkä. Pitää mm. olla paikalla vähintään 1,5 tuntia ennen omaa starttia, pyörä pitää viedä tarkistukseen yms. Minua ei varsinaisesti jännitä kilpailu vaan enempi juuri tuo kaikki muu touhu siinä ympärillä. Pieni jännitys on kuitenkin välillä kiva tuntea. Vielä myös pohdin vienkö pyörän huoltoon ennen vai jälkeen kilpailun. 


Olen ilmoittautunut ei-kilpapyöräsarjaan, sillä pyöräni ei todella ole mikään kilpapyörä. Sääntöjen mukaan pyörä luokitellaan kilpapyöräksi, jos rengasleveys on 25 mm tai vähemmän. Minulla tuo ylittyy noin sentillä.

Kannustusjoukoiksi on lähdössä perheeni. Sekin mietityttää, koska pojan päiväunet osuvat hieman kilpailun kanssa päällekkäin. Kilpailun jälkeen on tiedossa kivaa rentoutumista perherapujuhlien merkeissä. 

Viime viikonloppuna jo koemaisteltiin saksiniekkoja.
Helsinki City Triathloniin 22.8.2015 on aikaa ilmoittautua vielä sunnuntaihin 16. elokuuta asti.

Hikiliikkujaa voit seurata myös Facebookissa ja Instagramissa.

2 kommenttia:

  1. Suosittelen kyllä, että tuolla valmistautumisella jättäisit osallistumisen Hki triathloniin tuleviin vuosiin. Kerkeisit parantaa polvet ja valmistautua lajikohtaisin treenein vähän kunnollisemmin. Älä nyt lähde rikkomaan itseäsi tuossa pitkää valmistautumista ja perusteellista lajikohtaista harjoittelua vaativassa tapahtumassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se mikä ei tapa, vahvistaa! 😄 Onneksi on hyvä peruspohja. Ihan innoissani odotan lauantaita. Tänään selvisi starttikin, heti puolen päivän jälkeen hikoillaan. Vielä pitää karistaa flunssa kropasta.

      Poista

Kiitos kommentistasi!