9. tammikuuta 2014

Uimassa

Kuukausi laskettuun aikaan. Tänään taisi olla viimeinen uintikerta, niin repivältä jalkojen liike tuntui vedessä. Uin 500 metriä (12 minuuttia) rintaa, kroolia ja selkää vaihdellen. Selkä tuntui ihan hyvältä, mutta näytti taatusti hassulta, kun veden pinnalla näkyi kasvojen lisäksi iso maha. Krooli oli uitava käytännössä ilman jalkoja repivän kivun takia. Rintaa pystyi uimaan, kunhan suurimman työn teki niin ikään käsillä. Mutta silti, vaikka uin käytännössä vain käsillä, jouduin siirtymään "kuntouimareiden" radalta "nopeiden" radalle, kun varpaita tuli vastaan yhtenään. Ihmiset ui ihan järkyttävän hitaasti ja hassuilla tekniikoilla. Hyvä, että aikuisten uimakouluja järjestetään! 

Ensimmäisen kerran nyt raskaana ollessa kokeilin myös vesijuoksua. Ei tarvinnut juoksuvyötä, kun maha kannattelee! Mutta on se tylsää, ei sitä kauaa jaksa! 


Maha alkaa saada jo varsin paljon huomiota. Lapset kommentoivat hauskoja juttuja äideilleen, kuten "äiti, tuon tädin on varmaan vaikea pukea vaatteita, kun on noin iso maha" (n. 10 v tyttö). Useampi aikuinen taas kysyi, kuinka pian vauvan pitäisi syntyä. Ja kaikilla on joku oma tarinansa kerrottavana...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!