16. tammikuuta 2014

Sisustuspuuhia

Ensimmäinen sairastelu raskauden aikana ruokamyrkytystä lukuunottamatta osui nyt raskauden aivan loppuun. 37. viikko on meneillään. Harmittaa makoilla sisällä, kun juuri saatiin lunta ja ulkonakin on aurinkoista. Mutta ihanan vähällä sairastelulla olen selvinnyt! Esikoisen raskaudessa sairastin kolme flunssaa. 

Olen saanut paljon aikaiseksi sisällä. Viimeiset kaapit tuli siivottua. Koko talo on nyt käyty läpi. Vuodessa oli kertynyt roskaa monta kassillista, samoin kiertätykseen menevää. Melkeinpä kassi molempia jokaisesta kaapista! Uskomatonta! 

Olen myös ommellut lapsen huoneeseen uudet verhot, sängynpeiton ja tyynyn sekä nukellekin vähän jotain pientä. Kesäterassille valmistui nyt hyvissä ajoin vanhoista lakanoista pöytäliina ja aurinkotuolinsuojus. Myös huonekalut ovat löytäneet uusia paikkoja. Mies tulee aina yhtä hämillään kotiin, mitähän olen taas päähäni saanut... 
Terassikankaat Marimekon vihreä Ananas, lapsen huoneen sängynpeiton kangas (kissakopeliinia) ja verhot Lennolista. 

Tänään sain valmiiksi lapsen huoneeseen puumaalauksen. Yritin löytää pitkään valmista tarraa, mutta oli pakko toteuttaa tämä maalin avulla. Ensin tein luonnoksen paperille ja sitten lyijykynällä hahmotelman seinälle. Sitten maalasin ja lopuksi otin kynsilakan poistoaineella lyijykynäjäljet pois. Minusta tästä tuli hieno! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!