2. tammikuuta 2014

Montako lasta - neula/sormustesti

En yleensä usko tällaisiin ja nämä ovat milestäni huuhaata. Mutta oli pakko testata tädin painostuksesta. Testi näytti minulle ja miehelleni tyttö, poika, poika. Väitin ensin testin jälkeen, että tätini pyörittää ja heiluttaa neulaa miten tietää asioiden menneen, mutta lopulta alkoi ihan pelottamaan ja nousta kylmät väreet. 

Kaksi ensimmäistä ennustuksen tulosta on toteutumassa (tyttö on jo syntynyt, poika masussa). Olen toivonut komea lasta, kahta tyttöä ja yhtä poikaa. Jos siis näin vähän menee pieleen toiveeni kanssa, saan olla todella onnellinen ja olenkin! 

Siskolleni testi näytti oikein, samoin serkulleni. Uutena vuotena kokeilimme testiä naapureiden kanssa ja hyvin näytti pitävän paikkansa myös heillä. Mutta kannattaa testata varauksella, ettei tule paha mieli...

Neulatestin yksi suoritustapa:

1. Silmäneulaan pujotetaan n. 30-40cm pitkä lanka ja langan päät solmitaan yhteen.
2. Langasta otetaan kiinni solmupäästä.
3. (Vasen) käsi laitetaan kämmenselkä alaspäin esim. pöytää vasten ilman sormuksia. 
4. Neulaa liikutellaan n. 10 kertaa edestakaisin pikkurillin puoleisen ranteen reunassa ja nostetaan ranteen päälle. Tai 
4. neula nostetaan ranteen päälle koskettaen rannetta. Anna neulan levätä ranteella muutama sekunti, jonka jälkeen neula nostetaan ilmaan noin 1 cm korkeudelle. 
5. Kun neula tekee ympyrää, tulee tyttö ja jos viivaa, niin tulee poika.

Kun ensimmäisen lapsen sukupuoli on selvillä, toistetaan kohdan 4 mukaan niin monta kertaa, kunnes neula vaan lopulta pysähtyy, eikä tee enää ympyrää tai viivaa.

Testin voi ilmeisesti tehdä myös sormuksen ja hiuksen/langan/korun avulla ranteen tai kämmenen päällä. Kai tästä on variaatioita yhtä paljon kuin on tekijöitäkin. Ilmeisesti testiä ei kuitenkaan voi tehdä itselleen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!