29. heinäkuuta 2015

Helsinki City Triathlon 22.8.2015

Tulipas ilmoittauduttua Helsinki City Triathloniin 22.8.2015 Helsingin stadionille. Kannattaa tulla testaamaan lajia, vaikka aiempaa kokemusta ei olisikaan. Tapahtuma on kiva, koska matkat eivät ole puuduttavan pitkiä (uinti 300 m, pyöräily 10 km ja juoksu 3 km ). Tämä on tällainen matalan kynnyksen aloitus, tutustuminen lajiin. Kilpailun voi ottaa ihan leikkimielellä tai hampaat irvessä itseään vastaan.

Olen itse käynyt kerran aiemmin tuossa tapahtumassa, silloin 16. viikolla raskaana kuopusta odottaessa. Tuolloin uinti sujui erinomaisesti, vaatteiden pukeminen surkeasti, pyöräily hyvin ja juoksu heikosti. Syke mäkiksessä stadionin ympäristössä nousi niin korkealle, että oli pakko vähän juoksuosuudella himmailla, jotta pikkukaveri masussa sai tarvitsemansa hapen. Kuitenkin selviydyin kokemuksesta 49 minuutissa. Nyt olisi tarkoitus lähteä parantamaan aikaa, vaikka mitenkään eri tavalla en olekaan treenannut. Tällä kertaa masuasukki ei vain ole jarruttamassa matkaa. Saa nähdä kuinka käy!

Helsinki City Triathlonin ilmoittautumismaksu nousee taas 1.8. joten kannattaa käydä ilmoittautumassa pikaisesti mukaan halvemmalla hinnalla (31.7. asti 62 €). Kiva tapahtuma, voin suositella!

Meikäläisen valmistautumista, kunnon ylläpitoa, ulkoilua lasten kanssa.


Tapahtuman Faceebook-sivut.

Hikiliikkujaa voit seurata myös Facebookissa ja Instagramissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!