23. heinäkuuta 2015

Långvik

Vietimme naapuriystäväni kanssa kolme päivää Kirkkonummen Långvikin kylpylähotelilla. Vaikean lähdön jälkeen meitä odotti rentoutujan paratiisi. Suomalais-venäläisessä omistuksessa olevan hotellin sisustus poikkesi selvästi tyypillisestä suomalaisesta hotellisisustuksesta, se oli tyylikäs, kaunis, ylellinen ja hieman venäläinen. Vanha KOP:n rakennus on hyvin sokkeloinen, loosseja löytyy sieltä täältä. Eikä haluamaansa paikkaan aina heti löytänyt. Mutta kaikkialla oli siistiä ja raikasta. Ei likapinttymiä tai rikkoutuneita seinänkulmia. Samoin piha-alueet on viimeisen päälle hoidettuja. 


Alle kouluikäisiä lapsia en tänne mukaan ottaisi. Jo ihan sen vuoksi, etten kehtaisi antaa niiden häiritä muita. Tämä on aikuisten paikka. Vaikkakin täytyy sanoa, että myös lapset oli huomioitu mm. ruokalistassa, pelitilojen, elokuvateatterin ja ulkoleikkipaikan suhteen. Suurin osa asiakaskunnasta koostuu kuitenkin kokousasiakkaista. Me saimme lomallamme ihailtavaksi Moskovan KHL-joukkueen lihaksia.

Hyvä seura, parempi mieli!
Allasosasto on rentouttava porealtaineen, saunoineen ja hassuine suihkuineen. Mieli lepää, vaikka seinällä roikkuvasta presidentti Kekkosen kuvasta luopuisin. Ei vain sovi tuohon tilaan. Allasosasto on melko pieni hotellin kokoon nähden, mutta ainakin näin hiljaisena aikana saimme olla paljon jopa kaksin. Spa-hoidot sen sijaan oli hyvin kalliita ja varattuja, joten ne kannattaa ehdottomasti varata etukäteen. 
Ravintolan ruoka ja palvelu oli erinomaista. Tänne voisi tulla ihan vain romanttiselle illalliselle. Hinta-laatusuhde tuntuu olevan kohdillaan. En muista hetkeen syöneeni näin kaikin puolin viihtyisässä paikassa. Pakko lähteä tänne joskus oman miehen kanssa treffeille! Suosittelen testaamaan esim. maistelumenun. Se sisältää hyvin yllättäviä makuja, ei todellakaan ole makujen suhteen perinteinen illallismenu. Siitä huomenna lisääJoskin myös esimerkiksi paahdettu marmorifile oli hyvä valinta. 


Kylpylästä löytyy myös hyvä kuntosali sekä kausiluontoisesti pelihuone (biljardi, curling) sekä elokuvateatteri asiakkaiden käyttöön. Puuhaa riittäisi siis vaikka pidemmäksikin aikaa. Mutta tämä kolme päivää tuntui juuri nyt meille sopivalta. Olemme saavuttaneet tavoitteemme, pääsimme irti arjesta, mieli on keveä ja rentoutunut. Tämä oli juuri nyt meille oikea paratiisi. Ja alle puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Suosittelen!Hikiliikkujaa voit seurata myös Facebookissa ja Instagramissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!