17. heinäkuuta 2015

Sushi Fuku Supreme, Sello


Kävimme viikko sitten mieheni kanssa treffien jatkoilla syömässä Fuku Supremen lounasbuffeen (13,90 €). Siitä haltioituneena päätimme viedä isovanhemmat herkuttelemaan kanssamme appiukon synttäreiden kunniaksi. Loistava valinta! Isovanhemmat ja lapsetkin tykkäsivät. Äitini ei ollut koskaan ennen syönyt sushia. Hän aloitti muilla japanilaisilla herkuilla, mutta uskaltautui lopuksi maistamaan sushiakin. Ja haki sitten vielä lisää.Synttäreiden kunniaksi saimme vielä erikoisannoksen pöytään. Olipa ihana yllätys!VINKIT
  • Isommalle porukalle kannattaa varata paikka etukäteen. 
  • Parhaimpaan lounasaikaan kassa ruuhkautuu pahasti, sisälle kyllä mahtuu. Varaudu siis odottamaan.
  • Ravintola on arkena kiinni klo 15-17.
  • Ravintolasta saa myös take away -settejä.
  • Lapsille löytyy paljon syötävää, mutta kannattaa itse maistaa etenkin sushi-rullia, sillä osassa on väkevää wasabi-maustetta. Tämä voisi ehkä lukea sushin yhteydessä? 

Lounasbuffet on jo niin hyvä, että on pakko käydä joskus testaamassa iltabuffet. Sen täytyy olla luksusta. Silloin tarjolla on kuulemma erilainen ja laajempi kattaus jenkkiruokineen ja hinta on kympin kalliimpi. Lounaassa ainakin hinta-laatu suhde oli enemmän kuin kohdillaan. Hyvin Espoolaiset ovat löytäneet tämän kevyen lounasruokapaikan. Hienoa! Toivottavasti paikan taso pysyy jatkossakin tällaisena!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!