1. kesäkuuta 2015

Miniloma, Nokian Eden ja Särkänniemi

Vietimme viikonlopun Nokialla, Kylpylähotelli Rantasipi Edenissä. Tekemistä olisi riittänyt pidemmäksikin aikaa kuin vain yhden yön yli kestäneelle lomalle. Automatka pääkaupunkiseudulta Nokialle pienten lasten kanssa on inhimillinen, alle pari tuntia. Tampere on lähellä, joten matkalle voi yhdistää vaikka Särkänniemen vierailun, kuten me teimme.Meidän perheen suosikit olivat kylpyläosaston seitsemän vesiliukumäkeä ja viidakkosauna, minigolf sekä Eden's Eva Span hierontahoito (tästä pian lisää). Mutta myös ruoka oli hyvää. Lapset oli huomioitu täydellisesti. Henkilökunta tervehti ystävällisesti aina myös pikkuisemme. Huoneeseen oli valmiiksi tuotu vauvan sängyn lisäksi myös potta. Tämä oli esikoisesta loman alkajaisiksi paras juttu, sillä unohdimme oman potan kotiin. Hotellihuoneen ikkunasta olisi ehkä ollut kiva katsoa jotakin muuta kuin hotellin kattoa... Tämä oli loman ainoa miinus, joten hyvä loma oli!

Än-yy-tee-NYT! Minigolfrata muuttui lopuksi juoksuradaksi. Hups!

Äidin kanssa kaksistaan hoitolaan lähdössä.


Kuluneena viikonloppuna kylpylässä oli varsin rauhallista. Saimme olla leikkipaikoilla keskenämme. Viikonloppuaamuisin allasosastolla on lasten uimakouluja ja siten väkeä melko paljon. Mutta liukumäissä ja lasten altaissa sai olla ihan rauhassa. Nokian Eden sopii hyvin lapsiperheen matkailukohteeksi niin sateisena kuin aurinkoisena päivänäkin, sillä tekemistä riitti sekä ulkona että sisällä.


Loman päätteeksi kävimme Särkänniemessä. Harmillisesti olin katsonut aikataulua väärin ja vielä tänään, toukokuun viimeisenä sunnuntaipäivänä huvipuisto-osasto oli suljettu. Suunnitelmien mukaan pääsimme kuitenkin Delfinaarioon ja Näsinneulaan. Delfinaariossa tyttömme pääsi delfiinien apukouluttajaksi. Kuopus taputti innoissaan lähes koko esityksen. Lapsuusmuistoihin verrattuna delfinaario-esitys oli aika lattea ja lyhyt.


Tyttömme pääsi ainoana lapsena tervehtimään, ruokkimaan ja kouluttamaan delfiineitä. Reipas tyttö. Tuo mukava yllätys oli onneton rintamerkki...
Näsinneulan upeat näkymät Näsi- ja Pyhäjärvelle
Mikäli teidän perheen kesälomasuunnitelmat ovat vielä auki, niin tässä varteenotettava lomakohde! Nyt meillä on akut latautuneena uuteen viikkoon!

Höh, pitikö tämän jo loppua?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!