2. kesäkuuta 2015

Eden´s Eva Spa Nokian Edenissä

Nokian Kylpylähotelli Rantasipi Edenissä sijaitsee ihana hoitola Eden´s Eva Spa. Heidän palvelunsa kruunasivat meidän kylpyläloman totaalisesti. Yleensä en uskalla kokeilla mitään kovin arvokkaita hoitoja (noin yli 50 €), koska pelkään, etten saa rahoilleni vastinetta. En pidä mistään sivelyhieronnoista, mutta välillä kaipaan urheiluhieronnan sijaan jotain rentouttavampaa. Eden´s Evan palvelut vastasivat juuri tähän toiveeseen. Jopa niin hyvin, että ostin miehellenikin saman Relaxed Head, Neck and Back Massage, Rentouttava yläselän, niskan ja hartiaseudun hieronnan (45 min, 89 €). Ja mies on nirso jos joku hierontojen suhteen. Mutta hänkin tuli hoidosta supertyytyväisenä! Tyttö sai nauttia puolestaan noin 20 minuuttia kestäneestä jalkojen hieronnasta ja lämpöisestä käärmeestä niin sanotussa Viidakko-hoidossa. Minä rentouduin sen aikaa vieressä jalkakylvyssä. En edes tiennyt, että hoitoloissa on yllättävän paljon tarjontaa myös lapsille. Kannattaa rohkeasti kysyä, näitä harvoin mainostetaan. Lapsetkin kaipaavat hemmottelua, ja mikä sen ihanampaa kuin laatuaika tällä tavoin äidin kanssa. Meidän 3-vuotias neiti oli ainakin aivan lumoutuneena alkujännityksen jälkeen.

En kauheasti jutellut ongelmistani hierojalle. Hän kuitenkin löysi rentouttavalla, mutta riittävän napakalla otteillaan kipupisteeni ja antoi vielä hyvät kotihoito-ohjeetkin. Olen käynyt paljon hoidoissa ja erilaisissa hoitoloissa, Suomessa ja ulkomailla. Tämä hoitokokemus menee kolmen kärkeen ehdottomasti!

Kiitos vielä suuresti Eden´s Eva Spa ja erityisesti Minna! Jos et ole Nokialle matkalla, niin Eden´s Eva -hoitoloita löytyy myös Helsingistä, Aulangolta ja Imatralta.

Jee, tätä on odotettu. Tätä tarvitaan! Vähän jännittää, mitä tulevan pitää.
Raikasta appelsiinivettä alkuun.

Viidakkohoidon lämpöinen käärme
Tunnelma kaikin puolin kohdillaan. Aikaa on varttu asiakkaalle riittävästi. Täällä rentoutuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!