6. marraskuuta 2014

Pöpökammo

Pienoisena hygieniafriikkinä pöpöt ja muu lika ällöttää minua aika paljon. Matkoilla on pakko ottaa rennommin ihan jo oman mielenterveyden vuoksi. Käsittämättömän hyvin olen oppinut sietämään kaikkea ällöä lasten myötä, kuten lentokoneen lattialla nukkumista, leikkipuistokäyntien tai kerhon jälkeisiä "likaisia" vaatteita, rantareissun jälkeisiä hiekkapölyisiä käsiä, ryömimistä harrastavan vauvan pölyrättinä toimivia vaatteita, räkää siellä ja täällä jne. 



Kyllä matkan jälkeen on ollut ihana käpertyä omiin raikkaalle ulkoilmalle tuoksuviin lakanoihin ja pyöriä oman kodin nurkissa. Ikkunatkin ovat kirkkaammat kun aikoihin, sillä mieheni meni lupaamaan ikkunanpesun, jos lähden lasten kanssa reissuun ja hän jäisi yksin kotiin. Ja hänhän piti lupauksensa. 


Huomenna on taas viikkosiivouspäivämme johon kuuluu lakanoiden vaihto ja petivaatteiden tuuletus, kukkien kastelu, imurointi sekä pölyjen pyyhitä. Mies säästyy kaikelta tältä ihanuudelta, sillä hoidamme nämä hänen ollessa töissä... Sen jälkeen on ihana aloittaa yhdessä viikonloppu raikkaassa kodissa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!