21. marraskuuta 2014

Hyvä päivä

Tänään on taas ollut hyvä päivä. Tai ihan tavallinen, mutta kiva! Olen onnellinen näistä ihan tavallisista päivistä, koska nekään ei ole itsestäänselvyys. Flunssakin alkaa helpottaa. Miksi en siis hymyilisi?Tykkään olla lasten kanssa kotona. Ja vaikka kuopuksen vauhti on jo aika hurjaa, niin on tämä silti aika leppoisaa. 


Aamupalan jälkeen viikkosiivous. Lapset leikkivät hetken keskenään, muutoin me kaikki yhdessä. Sisarusten naurunhörähdykset ja jutut saavat minutkin nauramaan. Tyttö ei olisi poikkeuksellisesti millään halunnut lähteä tänään ulos. Mutta sain hänet jotenkin houkuteltua haukkaamaan happea. Nähtiin naapureitakin. Pikkuveli veteli hirsiä sen aikaa. Puolentoista tunnin jälkeen lähdimme sisään syömään. 

Sisko haluaa syöttää. Ja veljen suu aukeaa aina. 

Sitten tulivatkin isovanhemmat käymään. He leikkivät lasten kanssa, minä sain tehtyä pojalle banaani-puolukka-kiisseliä ja valmisteltua päivällisruoat. Teimme esikoisen kanssa joulutorttuja. Välipalahetki. 


Isovanhemmat lähtivät esikoisen kanssa katsomaan Stockmannin jouluikkuinoita, minä ja poika teimme kävelylenkin ostamaan jouluvaloja. Virittelin niitä kun poika nukkui noin tunnin. Ja lepäsin ja siivoin. Äitini tuli käymään ja syötti pojalle päivällisen. Ulkona oli satanut noin 5 cm lunta, joten lähdimme lumihommiin ja ekaa kertaa pulkkaretkelle! 
Illalla heitin äitini pikkujouluihin, lapset kävivät kylvyssä, söimme iltapalaa ja katsoimme hauskat kotivideot telkkarista.


Lasten käytyä nukkumaan katsoin hetken telkkaria, siivosin, valmistelin huomisen päivän juttuja ja sometin. 

Aika perus päivä koko päivä. Paitsi että mieheni oli koko päivän pois töiden ja pikkujoulujen vuoksi. Siltikin tänään oli paljon syitä olla onnellinen. 

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!