26. helmikuuta 2015

Lemppariasut

Kaikki minut tuntevat varmasti tietävät, etten ole mikään viimeisten trendien perässä juokseva tyyliniekka. Tällä hetkellä itse asiassa tuntuu, että vaikka vaatekaappi tursuaa kaikkea mahdollista, siellä ei ole mitään. Pitäisi käydä vaateostoksilla, mutta tekosyitä löytyy liikaa... Kotona voi olla verkkareissa. Vähän siistimpi asu muodostuu legginsseistä ja tunikasta. Siis yök! Tulee jo korvistakin ulos tämä kotiäitilook. 

Housut Peak Performance, paita taattua laatua Lidlistä. 

Paita ja housut Me&i, kengät Superfit. 

Näinhän se taitaa monilla mennä. Lapsiin tulee panostettua, mutta oma ulkonäkö unohtuu, ei huvita, ei ole enää lasten menojen jälkeen varaa, tms. Minä olen kyllä panostanut aina fyysiseen ulkonäköön vaatteiden alla, mutta tuo vaateasia ei ole kiinnostanut oikein koskaan. Olisi ihanaa, kun joku stailaisi minut ihan tähän arkeenkin tai vain heittäisi surutta osan vaatekaapin sisällöstä pois tietämättäni. Kohdallani kyse ei ole siitä, ettei olisi varaa. Suurin tekosyy vaatekaappini sisällön uusiutumattomuudelle on, ettei se mielestäni ole kovin ekologista. Tuntuu taloudellisesti turhalta. Lapsenikin kulkevat usein kirppareilta ostetuissa haalareissa yms. Niitä raaskii käyttää ja kuluttaa, vaikka olisi minulla ollut rahaa ostaa ihan uudetkin vaatteet.

Paidat Nosh Organics 

Lapsille olen viime aikoina ostanut yhteneväisiä asuja. En kuvitellut koskaan ryhtyväni tällaiseen. Minusta sisarusten tai äidin ja lapsen samanlaiset asut ovat aina olleet jotenkin mauttomia. Mutta nyt kelkkani suunta on vaihtunut. Tällä hetkellä lasten kaapeissa on Me&i:n, Silverjunglen, Mellin, Nosh Organicsin sekä hinta-laatusuhteeltaan mielestäni parhaimpia eli Lindexin vaatteita. Itselläni suosin tällä hetkellä Peak Performancen, Puman sekä (nyt jo hävettää) Lidlin vaatteita, erityisesti paitoja. Että näin. 

Paidat Melli

Paidat Silverjungle 

Housut Me&i

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!