19. elokuuta 2014

Vesiurheilua

Tänä kesänä on tullut kokeiltua vähän erikoisempia vesiurheilulajeja. Ensin siskon kanssa vielä helteiden aikaan suppailua Espoon Oittaalla. Kiva oli kokeilla, mutta kyllä mieluummin lähden vaikka melomaan. Lauta ei ollut niin kiikkerä kuin kuvittelin ja vastatuulessa sai tehdä töitä ihan tosissaan. 


Tänään naapureiden kanssa kokeiltiin wakeboardausta Helsingin Hietaniemessä kylmässä ja ajoittain sateisessa säässä. Saimme tämän heiltä synttärilahjaksi. Oli kivaa, kun vain uskalsin nojata etujalkaan riittävästi. Vauhti oli alkuun aivan liian kova, mutta 10 minuutin jälkeen onnistuin tekemään jo hienosti U-käännöksetkin. Joskus voisin lähteä uudestaan! 
Huomenna varmaan taas tuntee uusia lihaksia. Jo nyt säären etuosat ovat arkoina...

2 kommenttia:

  1. Oi ihanaa vesiurheilua! Wakeboardausta haluaisin itsekin kokeilla, hyvän lahjan ootte saaneet. Pelkkä suppailu ei oo tosiaan kummoista, mutta joogailu laudalla on täysin mun makuun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun täytyy ottaa mut joskus mukaan joogailee laudalle! Siinä vois olla sopivasti haastetta! Kannattaa oikeesti kokeilla joskus tuota wakeboardausta! Hauskaa!

      Poista

Kiitos kommentistasi!