25. elokuuta 2014

Sadepäivän ilo

Tänään vettä on taas tullut täällä Espoossa aivan kuin saavista kaatamalla. Ja meidän perheestä kaikki on enempi tai vähempi flunssassa. Mutta ulkona aika kuluu lasten kanssa nopeasti ja kitinää on vähempi. Ruokakin maistuu lounasaikaan paremmin ja päivälevolla esikoinen jaksaa pidempään kuunnella kirjoa kuin ulkoilematta. Nukahda hän ei kuitenkaan rohkene... 


Ensi viikolla meillä juhlitaan virallisesti 3-vuotissynttäreitä, mutta juhlinta aloitettiin jo viime viikolla, kun tytön kummit kävivät kylässä. Kauan toivottu sateenvarjo tuli pihaleikkeihin juuri sopivaan aikaan. Kiitos kummit! Hello Kitty sateenvarjo Beliziasta.Sadekelillä lapset tuntuvat keksivän ne hauskimmat leikit ja löytävät kaikki pienetkin lätäköt. Tänään pikkuneiti leikki pitkään aivan yksin, kunnes löysimme seuraa. Ei me välttämättä kauaa ulkona olla, joskus puolituntiakin raitista ilmaa saattaa riittää. Mutta tänään miltei koko ajan kaatosateessa vietetyssä ulkoilussa kului tunti. Hyvissä varusteissa, niin lapsilla kuin itsellänikin, sade ei juuri haittaa.


Ja sateenropinassa on ihanaa pikkuveljen nukkua. Tänään vaunut oli vietävä kuitenkin sateensuojaan, kun ropinan sijaan kävi aikamoinen pauke. Harmi, että Emmaljungan sadesuojan kuminauhat ovat onnettomat. Olisi varmaan silloin heti alkuun jo pitänyt reklamoida asiasta. Sinnikkäästi olen vain vaihtanut rikkoutuneet. Nyt suoja on solmussa vaunujen yläosasta löystyneen  kuminauhan vuoksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!