14. elokuuta 2014

Shoppailua ja kerhoilua

Aamu alkoi vauhdikkaasti. Tuskin ennätimme syödä aamiaista, kun me&i -vaatekutsuvieraita alkoi tulla terassillemme. Neljä vaatetta, reilu 50 euroa alennusta emännöinnin yms. takia ja silti laskuksi reippaasti yli 100 euroa. Ohhoijaa taas! Mutta oli mukavaa näprätä taas jotain pientä ja nähdä kavereita. Koska kutsut oli aamusta ja lounasaika lähellä, ajattelin olla tarjoamatta liikaa. Kahvia, keksejä ja lapsille popcorneja. 


Lounaan jälkeen tytöllä alkoi seurakunnan kerho. Kahtena päivänä viikossa kaksi tuntia. "Äiti, mulla oli kova ikävä sua! En halua päiväkotiin." Olen siis tyytyväinen, että päiväkoti vs. kerho -mietinnöistä päädyimme kerhoon. 


Illalla kävimme vielä kirpparilla tekemässä löytöjä. Kerrankin ihan kirpparihinnat. Ja tyttö sai pienen opetuksen rahan käytöstä: annoin hälle 2 €, jotta voi ostaa mitä haluaa. Pyysin pitämään rahasta hyvää huolta. Muutaman minuutin päästä raha oli kadonnut. Etsimme tuloksetta. Onneksi kummitäti ja isoäiti lohduttivat tyttöä. Kotimatkalla riitti juteltavaa rahan käytöstä ja siitä, mihin raha häviää ja mistä sitä saa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!