17. maaliskuuta 2014

Baby-jumppa

Kävimme tänään vauvan kanssa Sellon Elixiassa tutustumassa vauvajumppaan. Sembaloiden vuoksi Elixiassa oli avoimet ovet. Minullahan on Elixian kortti, mutta annoin sen vuokralle joulun aikaan, koska kyllästyin Elixian jumppiin ja jumppaan kuluvaan matka-aikaan. Mieluummin teen puolituntia tehokkaasti kuin kaksi tehottomasti. 

Meidän vauva on niin jäntevä, että uskalsin mennä jo nyt jumppaan, vaikka vauvalla on ikää vasta kuukausi.  Esikoinen oli kuopukseen verrattuna ihan makaroni, joten silloin ei tullut edes mieleen aloittaa reippaampaa tanssahtelua ennen parin-kolmen kuukauden ikää. Jumpan suosituksena on, että vauva osaa jo kannatella päätä. Minä pidin vauvaa kehto-otteessa, jotta pää ei päässyt lainkaan retkahtamaan ja toki tein liikkeetkin rauhallisemmin. 

Vauva nukahti heti jumpassa syliini. Minulle ei tullut edes hiki. En tosin uskaltanut tehdä kaikkia liikkeitä kovin rajusti. Nyt on parina päivänä tuntunut sellainen paineen tunne, että pakko vähän himmailla, ettei tule mitään kohdunpohjan laskeumaa tms. liian kovasta ja varhaisesta treenauksesta. 

Oli kyllä kiva käydä toteamassa, ettei minua lainkaan harmita jäsenyyteni vuokraus. Saan treenattua kotona tehokkaammin ja matkustamiseen ei kulu aikaa. Ilmeisesti Baby-jumpat ovat kärsineet inflaatiosta, sillä tänään paikalla oli alle 10 äitiä vauvansa kanssa. Pari vuotta sitten oli aina tupa täynnä, helposti 20 äitiä. Lapsiparkki esikoiselle oman treenauksen ajaksi on ainoa syy, minkä vuoksi voisin baby-jumpassa käydä. Mutta kaipaisin jumppaan huomattavasti lisää tehoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!