30. marraskuuta 2015

Lastenvaatteiden second hand Espoossa
Minulla oli pari viikkoa kirppispöytä lastenvaatteiden second hand shop Naperiinassa Espoon Viherlaaksossa. Naperiina oli kaivattu lisä Pohjoisemman Espoon lastenvaatteiden myyntiin. Tähän asti moni on tuntunut käyvän Olarissa, Myyrmäessä tai jopa Klaukkalassa myymässä lasten vaatteita ja tarvikkeita. Kauniaisissa puolestaan ollaan liian nirsoja myytäväksi tuoduista vaatteista.

Naperiinan liike on ihanan sympaattinen, sopivan pieni ja siisti. Lasten oma leikkinurkka viihdytti lapsia riittävästi ostosten ajan. Ja koska liike on pieni, lapset uskaltaa huoletta jättää siihen leikkimään. Vertailun vuoksi esimerkiksi Mankkaan Akseli on ahdistavan iso, lasten kanssa toivoton paikka, ja kuulemma siellä varastetaan hurjasti tavaroita. 

Naperiinan myyntipöytä on sopivan kokoinen, kolme hyllyä ja tanko. Minulla mahtui siihen tavraa ainakin kolme Ikea-kassillista. Kävin välillä lisäämässä vaatteita. Harmillisesti oma myyntini jäi melko pieneksi, vaikka omasta mielestä minulla oli ihan laadukasta hyväkuntoista vaatetta, kenkiä ja tavaroita pikkurahalla. Esimerkiksi kestovaipat eivät liikkuneet lainkaan muutaman euron kappalehinnalla. Talvivaatteet menivät alle viiden euron hinnoilla. Muutaman muun myyjän kuulin onneksi saaneen selvästi enempi tavaroistaan. Ehkä tämä oli vain alkukankeutta osaltani. Toinen vaihtoehto olisi myydä vatteita provisiomyynnillä (Naperiinalle 50 %, itselle 50 % myynnistä). Sitä kokeilenkin seuraavaksi.

Toivottavasti ihmiset löytäisivät Naperiinaan ostoksille! Ainakin sijainti on hyvä; neuvolan, päiväkodin, kaupan ja Vanhan Turuntien vieressä. Autonkin saa aivan viereen parkkiin. Saa nähdä millaiseksi muodostuu Naperiinan tarina.


Hikiliikkujaa voit seurata myös Facebookissa ja Instagramissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!