10. marraskuuta 2015

Korealaista kanaa salaattipedillä suomalaisittain

Isänpäivänä loihdin miehelleni minun kokkaustaitoihini nähden gourmet-aterian. Kuulostaa hienommalta, mitä on, mutta on nimensä veroista! 



Marinoituja tai marinoimattomia broilerin koipia tunti uunissa. Lihat salaatinlehdelle, päälle Santa Marian Asian Spices, Korean BBQ Bulgogi -mausteseos, koristelu kasviksin. Voi tarjoilla jäähtyneenä esimerkiksi luonnon helmassa. Bon apetit!

Isänpäivän sää oli vähän turhan kostea...


Miten tämä on näin hyvää? Miten  olet osannut? Mitä ihmettä?

Normaalisti käytän mausteina korkeintaan suolaa ja pippuria. Ehkä ymmärrätte, miksi sain kehuja?! Tämä löytää maustelaatikkomme jatkossakin. Sopivan mausteista, muttei liian tulista! Ja sopii monen muunkin lihan päälle. Annokseni hinnaksi tuli alle euro, joten sopii loistavasti kotiäidin kukkarolle. 
 


Yhteistyössä Indiedays ja Santa Maria. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!