22. huhtikuuta 2015

Tallinnan eläintarhassa

Kävimme eilen lasten ja appivanhempien kanssa päiväreissulla Tallinnassa Viking XPRS:llä. Alun perin oli tarkoitus käydä kylpylässä uimassa, mutta se vaihtui Tallinnan eläintarhaan flunssan vuoksi. Pari tuntia eläintarhassa riitti meille hyvin. Ilman ennakko-odotuksia eläintarha ilahdutti positiivisesti. Ehkä aurinkoisella säällä ja hyväntuulisilla lapsilla oli oma osuutensa. Ja olipahan Tallinnan reissu kerrankin vaihtelua tylsälle kaupunkihaahuilulle ja halvan viinan metsästykselle.Erityisesti mieleen jäivät venyttelevä jääkarhu, leikkisät harmaahylkeet, hermostuneen oloiset kissaeläimet, vastasyntyneet maasian poikaset sekä laiskat krokotiilit. Eläintarha oli siinäkin mielessä kiva, että sieltä löytyy monia eläimiä, joita Korkeasaaresta ei löydy. Esimerkiksi norsut, jääkarhut, sarvikuonot ja krokotiilit.

Tilataksi eläintarhaan 15 €, ruuhka-aikaan 20 min.
Eläintarhan sisäänpääsymaksu 4 €/ aikuinen. Huom! Eläintarhalla on suomenkieliset nettisivutKevät!

Laivamatkan kohokohta oli jälleen Ville Viikinki, vaikkei sitä paljoa risteilyllä näkynytkään. Buffet-pöytä oli myös hyvä. Tässä on tapahtunut selvää parannusta. Jokunen vuosi sitten tuntui, että Buffetit olivat todella onnettomia, mutta kalliita. Edelleen kuitenkin ihmetyttää lasten pöydän antimet: ranskalaisia, nakkeja, pitsaa, perunamuusia ja lihapullia. Siinä kaikki. Missä vaikka minitomaatit, kurkkuviipaleet, höyrytetyt parsakaalit tai mozarellakuulat? Meidän lasten suosikkeja ainakin vaikka ranskalaisten sijaan! Muuten ei valittamista, päinvastoin!
Tarjonta lapsille. Söisitkö sinä?

2 kommenttia:

  1. Kivasti on ollut tekemistä :) harmi toi buffetti. Näin sitä edesautetaan lasten "terveitä" ruokatottumuksia. Onneksi kumminkin se ratkaisee miten normaalisti syö. Spesiaalipäivinä sitten voi vähän mässätä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi juuri näin, ei se yksi erilainen päivä vaan ne muut tavalliset päivät. Mutta kun nämä lasten terveyteen ja hyvinvointiiin liittyvät asiat ovat koko ajan mediassa esillä, niin luulisi tällaisten isojen firmojenkin tekevän asialle jotain.

      Poista

Kiitos kommentistasi!