10. huhtikuuta 2015

Lapsimessuvinkit

Iloinen messuilija vielä kotonakin Jyväskylän kaupunginteatterin kruunu päässään.
Aikainen lintu madon nappaa, vai miten se nyt meni... Tänään oltiin naapurin kanssa messuilemassa jo heti aamusta. Ajateltiin, että olisi sopivan rauhallista. Toisin kävi. Messuhalli oli jo varsin täynnä iloisia lapsia ja rattaita kymmenen aikaan. Moniin paikkoihin sai ihan jonottaa. Mutta oli mielestäni jälleen hintansa arvoinen. Kivaa tekemistä riitti lapsille jopa vähän liiaksi asti.


Meidän suosikit:

1. Piltti
Hauskaa tekemistä ja maistiaisia.

Muistipeliaskartelua

2. Pajulahti
Loistavaa aktiivista tekemistä lapsille. Paikka oli aika ruuhkautunut, mutta silti nuoret ohjaajat saivat homman rullaamaan hienosti.

3. Ruletit
Viime vuotta useampi paikka oli tänä vuonna ottanut houkuttimekseen ruletin. Hyviä palkintoja oli mm. Reimalla, SDP:llä ja Väestöliitolla.

4. Sealife ja Linnanmäki
Hauskat karusellit, valokuvausta, tatuointeja ja piirustuskilpailu, jossa kaikki voittivat.


 4.Loistavia tarjouksia.
Fazer Xylimax, Minisun-vitamiinit. Ainu ja Baby Björn.


5. Crocs
Helsingin Sanomien välissä tulleessa messulehtisessä oli kuponki ilmaislahjalle, joka oli mieluinen pelisetti. Pettymystä aiheutti:

1. Miina ja Manu -show Vekarat lavalla. Aivan liian lattea meininki. Muumit saivat huomattavasti paremmin tempaistua porukan mukaansa.

2. Huppa. Sisäänvetotuote ilmaislahja kuponkia vastaan oli onneton: esite ja pieni heijastin, joita oli muutoinkin tarjolla. En edes viitsinyt jäädä katselemaan heidän tuotteitaan.

Ja joku ihmettelee, missä vaatemaininnat. En käynyt yhdessäkään vaatepisteessä. Olimme lasten kanssa liikenteessä. Heitä eivät vaatteet kiinnostaneet! Mutta Vallilan uudet verhokankaat saivat minut iloiseksi.


Ihanaa väriloistoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!