8. huhtikuuta 2015

Lääkärivihko

Kun tänään saimme jälleen kutsun Jorviin lasten reumalääkärille, muistin ostamamme lääkärivihkon. Tytöllä ei ole reumaa, mutta epämääräisiä nivelkipuja on tutkittu aktiivisesti jo yli vuoden. Lääkärikäynneiltä lapsi saa tai saa valita itselleen tarran. Viimeisen vuoden aikana meille on kertynyt niitä niin hurjasti, että ajattelin kehittää niille jonkin paikan, jossa niitä voisi ihailla ja olla ylpeä, kuinka hienosti erityisesti monet labranäytteiden otot ovat sujuneet. Viimeisimmällä kerralla tyttö päätti, että tänään hän ei itke vaikka sattuu. Ja niin kävi, hammasta purren. Hurja kehitys puolessa vuodessa kolmevuotiaalta, kun lasta oli vielä pitämässä paikoillaan minun lisäkseni kaksi hoitajaa. 


Thaimaan lomalta tyttö löysi itselleen mieluisan vihkon. Tänään liimasimme sinne saadut lääkäritarrat. Pojan tarrat löytyvät vihkosen toiselta puolelta. Toivottavasti niitä kertyy vähemmän. Onkohan jollakin jokin muu tapa lääkäritarroille?

4 kommenttia:

 1. Oi onpa kaunis vihkonen ja reipas tyttö sinulla :) Mukavan oloinen blogi sinulla! Käyhän kurkkaamassa omani http://mother-in-lovee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista! Käyn tutustumassa blogiisi! T. Heli

   Poista
 2. Hurjan reipas kummityttö! Olen ylpeä murusesta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!