23. maaliskuuta 2015

Kolmen viikon uimakoulu

Thaimaan huoneistomme pihalla oli melko täydellinen uima-allas. Isossa altaassa yletti aikuinen pohjaan. Pienessä altaassa yletti puolestaan meidän vajaa metrin mittainen kolmevuotiaamme. Aurinko lämmitti altaan päivisin noin 30 asteeseen. Ja koska lomasesonki ei ollut huipussaan, altaalla sai olla useimmiten ihanan rauhassa. 
 Satoja hyppyharjoituksia


 Sisarusrakkautta

Oma terassi ja rauhallinen piha-alue

Pituutta isolla altaalla oli noin 12 metriä, joten ihan hyvän treenin altaassa pystyi joka päivä toteuttamaan. Uimalasit olikin tämän reissun yksi tarpeellisimmista jutuista uikkareiden lisäksi. Kolmevuotias ui monta tuntia päivässä. Hän oppi miltei uimaan ilman apuvälineitä. Nyt sujuu jo noin metrin matka. Yksivuotias oppi puolestaan uimaan kellukkeiden avulla. Näitä taitoja täytyy ylläpitää Suomessa käymällä uimahalleissa tiheästi ja laittaa myös pihamme palju kevätkuntoon.


Meren rannassa oli niin kova tuuli ja virta, että tyydyimme siellä pääasiassa vain hiekkaleikkeihin ja aalloissa hyppimiseen. Merivesikin oli herkullisen lämmintä, reippaasti yli 20 asteista. Oli ihanaa, että yksivuotiaamme oppi leikkimään hiekkaleikkejä. Enää ei mene hiekka suuhun.Ranta oli parhaimmillaan heti aamusta, jolloin tuuli ei ollut liian kova tai alkuillasta rannan mentyä vähän varjoon. Rannalla oli paljon varjosurffailijoita. Erityisesti laskuveden aikaan ranta oli mukava lapsille. Uiminen lämpöisissä vesissä, hiekka ja ranta olivat parasta Thaimaan antia koko perheelle.

Lisää juttua Thaimaan lomastamme pitkin kuluvaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!