31. tammikuuta 2013

Ifolor-kirja

Sain vihdoin aikaiseksi tehtyä pikkuisemme ensimmäisestä vuodesta Ifolor-kirjan. Parin päivän päästä tuo pieni on siis jo 1v 5kk. Tiukallehan tämäkin meni, kun sain alennuskupongin ja kuvakirjat olivat -15 %:n tarjouksessa tähän päivään asti. Tilaukseni lähti 23:58:03.

On tuommoisessa kyllä aikamoinen homma. Aloitin tämän jo muutama kuukausi sitten siivoamalla ja nimeämällä kuvatiedostoja uudestaan, vauvavaiheen kuvia kun oli kertnyt lähemmäs 10 000! Karsin näistä viikonloppuna vajaat 500 kuvaa, latasin ne kaikki Ifoloriin ja sitten tänään viidessä tunnissa tein tuon kirjan. Plääh! No oishan tuon kirjan tekemiseen mennyt varmasti enemmän, jos olisin teettänyt kuvat erikseen, käynyt ostamassa sopivan kirjan ja liimat sekä sitten viellä askarrellut. Hyvä kirjasta tuli!

Ehkä seuraavat kirjat voi koostaa vaikka viiden vuoden välein, sen verran harvemmin tulee otettua kuvia verrattuna ensimmäiseen vuoteen ja sen verran työlästä tuo oli. Hyviä kuvia oli aivan liian paljon. Tässä muutama, jotka niiden tuhansien lisäksi sai hymyn huulille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!