6. tammikuuta 2013

Iltakylpy

Vanha "amme" tositoimissa
Ostimme uuden kylpyammeen. Löysin Orthexin tehtaanmyymälästä Lohjan ABC:ltä sopivan pienen ammeen (27 litraa). Meillä oli ennestään turhan iso kylpyamme (ainakin 50 l) ja vieläpä sellainen muotoiltu, joka ei enää vauvavaiheen jälkeen oikein palvellut pikkuisen tarpeita. Tai muotoilu ei vain istunut meidän pikkuisen vartalolle. Sen sijaan käytimme Orthexin 10 litran vatia, josta uskomatonta kyllä, pieni tykkää kovasti, vaikka joutuu istumaan jalat ihan solmussa. Hän pyörii vadissa ympyrää ja mahtuu leikkimään vesikippojen kanssa. Tämä pikkuinen vati kylpyammeena -idea tuli vauvauinnista.

Uusi amme sai kyllä lapsen riemun ylimmilleen. Jalathan mahtuvat suoriksi. Ja päänkin saa kasteltua venyttässä. Ehkä emme enää ahtaa pikkuista tuohon pieneen vatiin, vaikka siitä on kovasti pitänytkin...

Uuden ammeen riemua
Kylvetämme pienen joka ilta noin 10 min, tai sen aikaa kun nyt haluaa pulikoida. Lopuksi huuhtelemme suihkulla. Kyllähän vesikuluissa vuositasolla vähän säästää, kun valitsee pienemmän ammeen. Ja saman veden riemun saa pienemmässäkin aikaan. Lisäksi käymme kerran viikossa uimassa uimahallissa.

Uusi amme koekäytössä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!