17. joulukuuta 2013

Elixian lasten pikkujoulut

Olimme tänään naapurin kanssa Elixiassa lasten pikkujouluissa. Väkeä oli kuin pipoa ja meno sen mukaista! Jumppa oli siis etupäässä lapsille, ei aikuisille. Positiivista oli, että jumppaan sai tuoda kaverin mukaan, vetäjiä oli 2 ja jumpan päätteeksi jaettiin mehua, glögiä, pipareita, rusinoita ja viinirypäleitä. Lisäksi temppurata oli valmisteltu hauskasti, jokaisella pisteellä oli jokin jouluinen teema. Esim. isot jumppapallot olivat lumipalloja ja leikkivarjoista oli rakennettu tonttujen piilopaikkoja, joissa lapset kävivät kurkistelemassa. Meidän neitien lemppari oli kuitenkin tonttujen rekiajelu: 


Vetäjien tehtävä yhteisten leikkien ohjaajina ei ollut helppo näin isolle porukalle. Mutta hyvin selviytyivät. Ehkä olisi voinut yhteisiä leikkejä toistaa vaikka kaksi kertaa, niin lapset olisivat päässeet kunnolla mukaan. 

Elixiassa vieraillut joulupukki sen sijaan oli suoraan sanottuna säälittävä. Kunhan nyt joku oli kyhätty paikalle tyyny vatsassa verkkarit jalassa. Tämä pukki ei ollut tainnut koskaan aiemmin edes jutellut lasten kanssa. Vanhimmat lapset juttelivat, ettei tuo ole oikea, niin huonosti hän oli pukeutunut ja nuoremmat kuuntelivat ihmeissään. Tämän tapauksen olisi voinut jättää välistä! Jopa minun kaksivuotiaani ihmetteli, ettei pukki ole ihan samannäköinen kuin aikaisemmat... No, onhan sillä pukilla niitä apulaisia, äiti selitteli...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!