12. lokakuuta 2013

Rentouttava lauantai

Anoppi vaatimalla vaati lapsemme viikonlopuksi hoitoon, kahdeksi yöksi. Eka kerta näin pitkä aika. Veimme siis tytön eilisten rapujuhlien päätteksi puolimatkaan.

Rapujuhlat olivat meille tänä vuonna jo kolmannet. Pikkuinen tykkää kovasti ravuista. Kallis maku! Minä söin rapuja rapujuhlissa ekan kerran yli 20-vuotiaana. Tyttö oli ensimmäisen karran rapujuhlissa 2 kuukauden ikäisenä... Isi ei vain ehdi kuorimaan rapuja sitä mukaan, kun lapsi niitä syö... "Papua, papua", tyttö hokee.

Nukuimme aamulla pitkään, yhdeksään! Päiväksi lähdimme mökille. Todella sumuinen aamu vaihtui ihanaksi auringon paisteeksi. Mökillä olimme vain, teimme kotiin takkapuita ja laitoimme mökkiä vähän talvikuntoon sekä saunoimme! Illaksi tulimme kotiin. Kyllä tuntui päivän tunnit pitkiltä, kun ei ollut pieni rytmittämässä päivää. Mutta kyllä sitä tuntuu, että elämä aika tylsää ilman lasta. Kiva oli kuitenkin rentoutua ihan toden teolla. Nautimme kauniista syksyisistä maisemista, raikkaasta ilmasta, takkatulesta ja kynttilöistä.


Huomista odottaen. Ihana saada lapsi kotiin ja touhuta taas hänen kanssaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!