25. helmikuuta 2013

Terassikausi avattu

 
Koko talven olen pitänyt terassiamme puhtaana lumesta, jotta "sitten kun kevätaurinko koittaa", pääsee välittömästi terassille nauttimaan auringosta. Odotus palkittiin! Tänään nautimme sitten terassikaakaot naapurin kanssa.

Aamupäivästä kävimme naapureiden kanssa avoimessa päiväkodissa temppuradalla. Lapset tietysti mukana. Olemme ensimmäistä kertaa sitten lapsuuden viettäneet näin paljon aikaa naapureiden kanssa. Mutta mikäs on viettäessä, kun ovat niin mukavia!


Tutustuimme näihin uusiin naapureihin siis vajaa puoli vuotta sitten, kun muutimme uuteen kotiin. Ihanan samanhenkisiä ja samassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä. Olemme kahvitelleet päivällä äitien kanssa ja muutaman kerran iltaisin myös koko perheen voimin, käyty yhdessä kuntosalilla, uimassa, syömässä sekä touhuttu hiekkalaatikon ja pyllymäkien reunalla, tietenkin tuntitolkulla.

Naapuri toi terassille mukanaan herkullista itsetekemäänsä voileipäkakkua. Katselimme pihan eläinten aikaansaannoksia ja juttelimme mukavia. Nyt mieli on ihanan aurinkoinen ilmasta ja mukavista napureista!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!