13. helmikuuta 2013

Espoon perhetöpinät

Kävimme sunnuntaina Espoon kaupungin järjestämissä Perhetöpinöissä Espoon keskustassa, Kannusillanmäessä. Tässä lainaus tapahtumatiedoista:
Perhetöpinöissä liikkuvat 2-8- vuotiaat lapset ja vanhemmat yhdessä. Käytettävissä on mitä erilaisempia välineitä. Välineet saattavat vaihdella toimipaikan mukaan ja liikkuminen tapahtuu ilman ohjausta.
Meidän alle puolitoistavuotias sulautui porukkaan oikein hyvin. Pääasia varmaan, että osaa kävellä. Pienten puolella judotatamilla pystyisi liikkumaan kyllä vielä selvästi nuoremmatkin, jos ei ole liikaa porukkaa tallomassa pieniä

Mies oli touhuamassa pikkuisen kanssa ja minä kävin salilla samaan aikaan. Oikein hauska tapahtuma. Ehkä järjestäjiltä olisimme kaivanneet, että vetäjät erottuisivat porukasta esim. jollain kirkkaalla yhtenevällä t-paidalla tms. Nyt huomasi näitä olevan, mutta kukaan ei neuvonut meitä ensikertalaisia mitenkään tai muutoinkaan suorituspaikoilla. Tai joku ohjeistus julisteena olisi voinut olla myös ihan Paikallaan. Kiva tapahtuma kuitenkin! Hienoa että Espoo järjestää tällaisia pienten lasten perheille ilmaiseksi!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!