8. marraskuuta 2012

Tapetti

Olen pitkään inhonnut tapetteja sen vuoksi, että ne luovat mielestäni tunkkaisen vaikutelman ja sen vuoksi, että kun niihin kyllästyy, niin vaihtaminen on hankalaa (en tiedä onko näin, mutta minusta tuntuu siltä). Sisustussuunnittelja sai kuitenkin mieleni muuttumaan. Nyt muutamalla seinällämme on upeat tapetit.

Tällä hetkellä haaveilen vielä taaperon huoneen yhden seinän tapetoinnista, mutten ole vielä löytänyt mieluista ja harmittaa, että maalautimme tapetoitavan seinän ennen sisustussuunnittelijan palkkaamista.

Eijffingerin tapetti olohuoneeseen oli muuten äärimmäisen hankala asentaa, vaikka hyvälaatuista tapettia olikin. Pallokuvion helmiä irtosi tuhansia ja niitä pääsi myös liimapinnalle tapetin taakse. Yhtään helmeä ei voi jättää tapetin alle tai tapetti jää kuprulle. Onneksi oli kunnon ammattilainen tapetoimassa ja aurinkoinen sää ulkona, niin hyvässä valaistuksessa näimme, missä helmi aina milloinkin on.


Tapettien tiedot

  • Eijffinger Gracia 301230, pallokuvio, kuvioväli 64 cm, leveys 52 cm, 10 metrin rulla n. 180 €. Tämä tapetti oli toimitustavaraa, toimitusaika n. 5 viikkoa
  • Juvita Life Inside 61033-01, kukkakuvio, kuvioväli 26,5 cm, leveys 53 cm, 10 metrin rulla n. 30 €

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!