6. marraskuuta 2012

Pieni sisustusprojekti

Olen aina tykännyt selata sisustuslehtiä ja ihailla muiden kauniisti sisustettuja koteja. Nyt muutimme omaan uuteen kotiin ja päätimme pistää koko sisustuksen uusiksi. Palkkasimme sisustussuunnittelijan ja saimme häneltä pieniä ideoita värimaailmaan ja materiaaleihin liittyen sekä vahvistuksen omille ideoillemme. Kuitenkin moni asia jäi vielä tämänkin jälkeen epäselväksi. Pienten isojen asioiden, kuten valaisimien, verhojen ja taulujen kanssa saa tehdä töitä vielä jonkin aikaa. Näistä kyllä keskusteltiin suunnittelijan kanssa, mutta jotenkin vain mikään ei ihan täysin kolahtanut. Ja kyllähän niiden täytyy kolahtaa!

Sisustussuunnittelijasta täytyy kyllä valiettavasti sanoa sen verran, että petyin palvelun hinta-laatusuhteeseen pahasti. Suunnittelijan valintaan kannattaa käyttää kunnolla aikaa. Meidän suunnittelija ei ehkä kuitenkaan ollut "meidäntapainen", jolta olisimme saaneet aitoja ja persoonallisia mielipiteitä. Ainoastaan tapetti-asian hän sai meille tuotua.

Uuden kodin kaikkiin sisämateriaaleihin saimme vaikuttaa jo rakennusvaiheessa. Harmi, ettemme jo tuolloin tajunneet palkata sisustusuunnittelijaa. Meidän tyylille sopivaa suunnittelijaa siis.

Koti