29. tammikuuta 2016

Remontti

Päivät vierivät, viikot kuluvat. Joka päivälle riittää ihan tavallista arjen pyöritystä harrastuksineen ja kermana kakun päällä on taloremontti. Ostimme joulun alla lapsuudenkotini ja tammikuussa alkoivat tositoimet. Vaikkemme teekään varsinaisesti itse mitään, jää itsellekin silti paljon puuhaa. Materiaalivalinnat ovat niistä yksi suurin haaste. Olen maailman surkein tekemään päätöksiä. Ja nyt niitä pitää tehdä paljon. Mietin, tuskailen, pohdin ja ahdistun. Mutta huomaan, että tässäkin voi kehittyä, kun paljon asioita kasautuu kerralla päätettäväksi. Ja kun on liian kuormittunut, lähden liikkumaan, jotta saan nollattua aivot ajattelusta. Sen jälkeen kaikki on usein hitusen kirkkaampaa. 



Lapset ovat innostuneet lauhtuneista säistä sen verran, että olemme ulkoilleet pari kolme kertaa päivässä jopa yli tunnin kerrallaan. Vaikka pakkasjakso inspiroi kauneudellaan aivonystyröitäni, niin kyllä runsas ulkoilukin tekee superhyvää!



Mikäli meidän remonttipuuhat kiinnostavat enempi, tulen päivittämään niitä Lusikat jakoon -raksablogiimme. Kiinnostaako jotakin?

3 kommenttia:

  1. Oi, kyllä teillä riittää touhua!! :D Ihanaa sellaista :)

    VastaaPoista
  2. On pitänyt tulla jo aikaa sitten kiittiämään vinkistä koiralenkkeilyyn...ne kyykyt kun koira tekee tarpeitaan tai haistelee. Hitsit, ekan lenkin jälkeen reidet oli hellänä. :D KIITTI!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!