28. heinäkuuta 2014

Ti-Ti Nalle

Kesäloman yksi odotetuimmista jutuista oli reissu Ikaalisten kylpylään. Siellä Ti-Ti Nallen Hirsimetsässä tapahtuu -konsertti,  Ti-Ti Nallen talo ja kylpyläosasto. 


Minulla kesti ainakin puoli vuotta päästä sisään Ti-Ti -hömpötykseen, mutta nyt olen lähes hurahtanut. Onneksi esikoinen oli sitkeä Ti-Tin suhteen. Hieno konsepti, opettavainen eikä mitään pahoja tai ilkeitä juttuja. Ihmettelen vain, miksei tästä ole rakennettu vieläkin suurempaa juttua esim. Muumien tapaan. 


Konsertti oli ihana. Konsertin jälkeen kaikilla nalleilla oli aikaa halailla ja Riitalla aikaa nimikirjoitusten yhteydessä. Salissa oli 30 asteen helteellä hikikuuma, mutta mietittiin vain kuinka kuuma nalleilla mahtoi olla... Osa vanhemmista ei kauheasti välittänyt muista vaan seisoi edessä. Ja valot kohdistuivat muutaman kappaleen aikana pahasti silmille. Muuten täydellistä, jopa vanhemman näkökulmasta. 


Kylpyläosasto oli hyvä niin vauvan, vajaa kolmevuotiaan kuin vanhempienkin mielestä. Paljon tekemistä ja sopivan lämpöiset vedet. Vain Ti-Ti Nallen sauna oli harmillisesti epäkunnossa. Ja vanhat rakennukset paikoin pahasti liasta pinttyneet. 


Ti-Ti Nallen talo oli aivan ihana. Tekemistä riitti. Talo oli täynnä kauniita yksityiskohtia. Kiva, että kaikilla leluilla sai oikeasti leikkiä. Henkilökunta oli ystävällistä ja nallet jaksoivat halia kerta toisensa jälkeen helteestä huolimatta. Neljän tunnin jälkeen oli pakko lähteä syömään Isoäiti Nallen nakkisoppaa, järveen uimaan ja kotimatkalle. Lasten väsymys painoi pahasti päälle. Kotimatka sujuikin kohtalaisen rauhallisesti takapenkin nukkuessa. 
   Nikkarointia ja maalaustaTäydellinen aktiivinen loma vajaa kolmevuotiaalle tytölle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!