30. toukokuuta 2014

Muille maille elukoita katsomaan

Ei ollut laivalla "kissa viikinkiä" eli Viking Linen Ville Viikinki -kissaa. Mutta oli Muumipeikko ja Pikku Myy. Ja superkiva leikkipaikka, ehkä vähän turhan täysi, mutta se tärkein löytyi eli pallomeri! Kulinaristilapselle löytyi buffet-pöydästä puolestaan ne maistuvimmat: mätiä ja graavilohta. Jotka puolestaan janottivat niin kovasti, että piti mennä baarin puolelle omenamehudrinksuille. Muumidisko ja akrobatiashow kruunasivat pikkuneidin laivamatkan. 


Tukholmassa kävimme Skansenin Skandinaaavisessa eläintarhassa. Silja Linen terminaalista pääsi kätevästi bussilla 76 ja vaunuilla matkusti ilmaiseksi Helsingin tapaan. Bussi tosin oli kovin täynnä mennen tullen ja kulki (vain) 20 minuutin välein. Vuohet, hylkeet, kukot, lampaat, lehmä ja karhut. Siinä meidän neidin suosikit. Ehkä siksi, että ne liikkuivat eniten. Omat eväät olisi kannattanut ottaa mukaan. Palvelu oli ruokapaikassa todella hidasta. 

Vähän erilainen oli tämä risteily kuin joitakin vuosia sitten aikuisporukalla, mutta ihana. Hyvät ystävät mukana ja heidän samanikäiset lapsensa tekivät reissusta ikimuistoisen pilkun normaaliin arkeemme. 


Emmaljungan vaunut ovat tarpeisiimme muuten hyvät, mutta laivalla vähän turhan isot ja kömpelöt.  Käytävät sopivat paremmin iltalenkkeilyyn:


Ville Viikingin jakama postikortti on ollut tytölle tärkeä. Harmi, ettei Silja ole hoksannut samaa. Varsin pieni, mutta suuri investointi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!