17. toukokuuta 2014

Golftreeniä

Mieheni työpaikka järjesti tänään golftapahtuman työntekijöilleen avec-kutsuna. Mahtavaa kerrankin päästä miehen kanssa tekemään kaksistaan jotakin ja hienoa, kun vielä työpaikka tarjoaa tällaista. Jatkuvien irtisanomisten keskellä kaikki ylimääräinen on monissa firmoissa karsittu pois. Sääli, sillä ihan tutkitustikin työntekijöiden hyvinvointiin kannattaisi panostaa. Ymmärrän, ettei tällaiset tapahtumat kuitenkaan ole perusteltavissa, jos samaan aikaan säästösyistä irtisanotaan työntekijöitä. Kiva kuitenkin, että perheenkin sai nyt ottaa mukaan, sillä muuten tällainen kiva lauantai olisi jäänyt mieheltänikin väliin. Onhan sitä joskus oltava perheenkin, eikä aina vain työkavereiden kanssa...



Gumböle golf, Espoo. Mahtava sää. Loistava opettaja. Golfkärpänen taisi hieman puraista. Mutta suoritan green cardin vasta, kun minulla on viikossa oikeasti neljä tuntia ylimääräistä aikaa. Mutta eipä harrastus olisi hullumpi lapsillekaan! Jätetään mietintämyssyyn. Ainakin 2,5-vuotias ehti jo innostua. 





Treenasimme siis pari tuntia aikuisten kesken golfopettajan opissa ja sitten haimme lapset mukaan vähän vielä treenaamaan ja syömään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!