7. heinäkuuta 2016

Ti-Ti Nallen talossa

Meidän kesän odotetuin reissu varattiin heti loman alkuun. Vierailu Ti-Ti Nallen taloon oli kohta 2,5-vuotiaamme toivoma palkinto, mikäli hän oppii kevään aikana käymään ilman hulabaloota nukkumaan. Ja voinette arvata, että nyt iltamme ovat suhteellisen rauhallisia. 


Pari vuotta sitten vierailtiin viimeksi Ti-Ti Nallen talossa ja reissu oli niin onnistunut, että suostuttiin pojan toiveeseen mielihyvin. Tällä kertaa varattiin kaksi yötä reissuun, jotta ehditään touhuta kaikkea riittävästi myös kylpylän puolella, josta löytyy mm. Ti-Ti Nallen sauna. 


Ennen lomaa leijaili vähän jännitystä ilmassa, sillä edeltävän viikon kuopus sairasteli vesirokkoa. Reissuun päästiin terveinä, mutta iho ruvella. Oli virkistävää myös vanhemmille vaihtaa edeltäneen viikon Frozen-fanitus Ti-Ti Nalleen. Olimme viikon aikana katsoneet Frozen-elokuvan 14 kertaa, parhaimmillaan, tai pahimmillaan, kolmesti päivässä... Ulos kun ei paljoa uskaltanut helteiden vuoksi. 


Ti-Ti Nalle on ollut meidän perheessä kova juttu jo neljä vuotta. Kun saatiin tartutettua fanitus myös lasten kohta kolmevuotiaaseen serkkupoikaan, ei ollut epäilystä, kenet pyydettiin reissuun mukaan. Ja toden totta, yhdessä oli vielä monin verroin mukavampaa ja lapset puristivat toisistaan mehut irti ihan viimeiseen pisaraan asti.

Ti-Ti Nallen talo on todella kiva kohde alle kouluikäisille lapsille. Talossa on pienten, kauniiden yksityiskohtien lisäksi lapsille paljon puuhaa: tarinointia, laulua, leikkiä, soittimilla soittamista, tanssihetkiä, maalausta ja nikkarointia. Mutta mikä parasta, nalleja saa halata loputtomasti. Nallet oikein tulevat tyrkylle halailtaviksi. Vaikka meidän poika kovasti odotti näkevänsä nallet, hän säästi halit siskolleen ja serkulleen, jotka hoitivat homman hänenkin edestä moninverroin. Meidän pikkuista nallet kyllä kiinnostivat, mutta hieman pelottivat. Ja nallet kunnioittivat sitäkin, että lapsi halusi vain katsella. Ne osasivat lukea lapsia hienosti.
Aikuiselle kohde ei ole kovin kummoinen, mutta verratakseni esimerkiksi Muumitaloon, Ti-Ti Nallen talossa on paljon esineitä, joilla saa leikkiä, nalleilla on enemmän aikaa ja intoa halailla. Lisäksi vierailu on puolet halvempaa ja alue on pienten lasten kanssa helpommin hallittavissa ja lapset jaksavat, kun alue ei ole holtittoman iso. Vauvoja ei pysty tosin rattaissa työntämään vaan heille on syytä olla mukana rintareppu. 

Päivä Ti-Ti Nallen talossa oli niin mukava, että poika hoki yöllä unissaan moneen kertaan Ti-Ti Nallea. Kyllä meitä vanhempia hitusen nauratti. Tästä reissusta jäi paljon mukavaa muisteltavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!