5. syyskuuta 2013

Ateriat

Juttelimme taannoin ystäväni kanssa, millaista ruokaa päivisin syömme. Meillä on todella tarkat ruoka-ajat perheessä, yritetään syödä ihan tavallista kotiruokaa ja aina yhdessä. Keskustelu lähti liikkeelle siitä, mistä tietää, että syö terveellisesti. Minun periaatteeni on ollut yksinkertainen: kaksi lämmintä ateriaa päivässä, mahdollisimman lähellä lautasmallia. Kuulostaa varmaan tyhmän yksinkertaiselta, mutta tuntuu olevan joillekin kuitenkin haasteellinen toteuttaa joka päivä ja joka aterialla. Ehkä vielä lapsen kohdalla onnistuu, mutta omasta lautasesta joustaa.

Lautasmalli. Kuva: Nutricia Baby
Ruokailuaikamme:
klo 8 aamiainen
klo 11:30 lounas
klo 14 välipala
klo 17 päivällinen
klo 20 iltapala

Tässä kuvat kuluneen viikon päivällisistäni (ruokajuomana aina maito tai piimä):

Hernekeittoa, mozarella-porkkanasalaattia ja leipää



Kanaa ja riisiä sekä kalaa ja perunamuussia

Makaronilaatikkkoa

Nakkikeittoa


Possupataa ja pastaa

Possua vielä seuraavanakin päivänä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!