22. maaliskuuta 2013

Taapero ja iPad

Hohhoijaa, alkaako tämä teknisten laitteiden kanssa pelailu jo näin aikaisin?!? Lapsi on puolivuotias ja oppi muutama päivä sitten itse avaamaan iPadin, etsimään sieltä pelikansion ja aloitti pelaamaan. Annoin pelata. Reilun puolen tunnin päästä sanoin, että nyt lopetellaan. Lapsi pudistaa vain päätään ja haluaa jatkaa... Lopulta sain lopettamaan, mutta pienen itkun saattelemana.

Samana iltana olimme kylässä ja lapsi oli kitisevä. Jossain vaiheessa mietin, että miksi lapsi ei hetkeen ole roikkunut enää lahkeessani ja on aivan hiljaista. Tyttö pelasi kummiensa kanssa kännykällä Angry Birdsiä ja oli aivan innoissaan. Lähes tunnin pelailun jälkeen puhelinta oli yhä vaikea saada pois.

Nyt muutaman päivän myöhemmin: Mieheni ei voi käyttää puhelinta kotona juuri lainkaan ollessaan lapsen kanssa kahdestaan ilman valtavaa raivaria puhelimesta. Minun kanssa hän vielä suostuu ottamaan vanhan sim-kortittoman puhelimeni ja kuuntelemaan vaan esimerkiksi soittoääniä.Meillä lasta ei kiinnosta juurikaan telkkari, mitä nyt Salkkareiden ja Pikku Kakkosen tunnusmusiikit, mutta tuo pelaaminen näyttää jo nyt olevan mukavaa. Taitaa olla aika aloittaa rajoittamaan pelaamista...

Tällä hetkellä meidän 1,5 -vuotiaan suosikkipelit:
  • Kapun Metsä
  • Farm Animals
  • Baby To... Life
  • Moomin Play

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!